Livrare

Firma noastra va pune la dispozitie transportul mobilierului si canapelelor comandate de pe site, in urmatoarele conditii:

1. Canapele si mobilier cu volum mare.In Bucuresti, pentru orice comanda a carei suma depaseste 5000 lei (TVA inclus), Transportul Auto este gratuit. Livrarea nu presupune urcarea setului de canapele sau mobilier la etaj . In conditiile in care valoarea comenzii tale se situeaza sub 5000 lei (TVA inclus), costul transportului auto depinde de zona in care doresti livrarea, si anume:

  • in Sectorul 2 costul este de 50 lei + TVA
  • in zona centrala costul este de 60 lei + TVA
  • in afara zonelor specificate mai sus, costul este de 80 Lei + TVA

*********************************************************************

In Judetul Ilfov costul transportului este de aproximativ 150 Lei + TVA. Pentru un calcul exact, te rugam sa contactezi reprezentantii nostri de vanzari, la adresa de e-mail: office.mobilierliving@yahoo.ro


Pentru orice comanda de canapele din piele naturala a carei suma depaseste 10.000 lei (TVA inclus), transportul auto este gratuit oriunde in Romania.

Va doriti un set de canapele, dar nu depaseste suma de 10.000 ron ?

Pentru orice comanda a carei suma este de 7500 pana la 10 000 ron, transportul auto va fi de 500 ron catre orice resedinta de judet din Romania.

*** Livrarea nu presupune urcarea setului de canapele sau mobilier la etaj sau in incinta locuintei. ***

Pentru orice comanda online transmisa pentru :  Mobilier stil clasic sau modern pentru living, dining room, office sau dormitor din colectia Producatorilor de mobila : Bydgoskie Meble, Mebin Meble, Taranko Meble si canapele sau coltare din piele naturala a carei suma depaseste 10.000 lei (TVA inclus), transportul auto pana la adresa, este gratuit in urmatoarele orase din Romania:

– Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Arad, Timisoare, Tirgu Mures, Sibiu, Alba Iulia, Tarnaveni, Medias, Sighisoara, Bistrita, Odordeiul Secuiesc, Miercurea Ciuc, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Slatina, Craiova, Ramnicu Valcea, Tirgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Caracal, Giurgiu, Buzau, Bacau, Iasi, Vaslui, Barlad, Focsani.

*** Oferta valabila cu respectarea unor termeni si conditii ***

***  Va doriti un set de canapele, dar nu doriti sa faceti plata integral inainte de receptia produsului ?

Pentru orice comanda a carei suma depaseste suma de 8 000 ron se va achita numai 50% din totalul comenzii, iar diferenta se va achita la receptia produsului.

Receptia produsului nu presupune urcarea setului de canapele sau mobilier la etaj sau in incinta locuintei (chiar daca  aceasta inseamna 5-6 metri).

Receptia produsului se poate realiza SI IN incinta imobilului, NUMAI daca se pune la dispozitia livratorului nostru, personal calificat in manipularea si urcarea produselor in incinta locuintei ( minimum 2 persoane )

Acestea efectuand manipularea si caratul sub stricta supraveghere a livratorului nostru.

*** Toate comenzile de canapele, inclusiv cele transmise online se onoreaza intre 6 si 8 saptamani de la lansarea comenzii ***