Comanda online.

Nu puteti sa veniti la showroom ? Nici o problema, am lansat serviciul de comanda online.

Cum se comanda :

  1. Va alegeti din colectia de mobilier dorita ce module va sunt necesare, fiecare modul (Typ) este in varianta standard (dimensiunile insotesc fiecare typ).
  2. Exemplu : Typ 05 (vitrina stanga) + Typ 06 (vitrina dreapta) + Typ 25 (comoda mare cu display) + Typ 01 (etajera cu polite din sticla), in acest caz ati format un aranjament pentru living, dar mai aveti un spatiu disponibil pentru servit masa, zona de dining-room, astfel puteti completa cu unul sau mai multe din urmatoarele typ-uri : Typ 42 (comoda inalta) sau Typ 48 (comoda mare) si la final cu piesa de rezistenta – Masa extensibila pentru 8-10 persoane – S1001.    ( Exemplu pentru colectia Corano)
  3. Unele typ-uri sunt disponibile cu sistem de iluminat, optional puteti comanda cate sau care typ-uri le doriti sa fie accesorizate. In oferta de pret nu sunt incluse sistemele de iluminare cu led.
  4. Pentru finalizarea comenzii este suficient sa ne transmiteti la adresa de e-mail : office.mobilierliving@yahoo.ro (Yahoo Romania) toate piesele care va sunt necesare inclusiv un numar de telefon valid. In cel mai scurt timp un consultant de vanzari din departamantul comenzi va va contacta prin e-mail sau telefonic pentru confirmarea comenzii.
  5. Dupa ce toate detaliile sunt stabilite cu consultantul nostru de vanzari, vi se va emite Factura proforma in baza careia puteti achita avansul de 50% din valoarea produsului si de asemenea vi se va transmite si Contractul de furnizare produs, care va contine toate detaliile stabilite cu consultantul nostru, inclusiv termenul de livrare.
  6. Atentie, fotografiile produselor si a mostrelor pot diferi in functie de setarile monitorului.
  7. Inainte de sosirea produselor (aproximativ 3-4 zile) veti fi contactat telefonic sau e-mail pentru a facilita livrarea produselor in functie de timpul dumneavoastra liber sau in functie de posibilitatea efectuarii transportului auto .
  8. Dupa efectuarea receptiei produselor se va achita si diferenta de 50% din baza contractuala, livrarea si receptia produselor nu presupune urcarea sau manipularea coletelor / pachetelor in locuinta, acestea cad in sarcina cumparatorului.

 

Receptia produsului se poate realiza SI IN incinta imobilului, NUMAI daca se pune la dispozitia livratorului nostru, personal calificat in manipularea si urcarea produselor.

Acesta efectuand manipularea si caratul, sub stricta supraveghere a livratorului nostru.

Pentru mai multe detalii contactati departamentul vanzari la tel: 0767 745 743 sau prin e-mail la urmatoarele adrese: abby.mobselect@yahoo.ro – office.canapeledinpiele@yahoo.ro sau office.mobilierliving@yahoo.ro ( YAHOO ROMANIA )